HISTÒRIA

L’antiga Farmàcia Brasó va ser fundada el 1837, essent la farmàcia pionera de Vilassar de Dalt i un dels referents del municipi i de la comarca. La nostra façana en rajola catalana és una mostra vivent de la història que ens lliga amb Vilassar de Dalt i és, a més, patrimoni cultural del poble.

Després de diferents etapes en la nostra dilatada història, el 2020 Míriam Martín Pallarès passa a estar al capdavant de la Farmàcia Pallarès, que agafa el relleu de Farmàcia Brasó.

A la Farmàcia Pallarès hem continuat el tracte i l’assessorament des de la proximitat a les persones, alhora que hem actualitzat i ampliat tant els serveis com els productes que oferim. Som farmacèutics de vocació al servei de les persones.

Oferim un assessorament personalitzat que deriva en consells, en consultes gratuïtes i en tractaments que van de fórmules pròpies als millors productes farmacèutics i para farmacèutics.

Oferim una gama de productes àmplia i variada, que va de la puericultura, a l’esport, de la nutrició a la dermo cosmètica, passant per la higiene corporal i la salut dental.

El nostre servei de consultes, a més, és pioner a Vilassar de Dalt, amb xerrades, cursos i consultes individuals en matèria de dermatologia, nutrició, intoleràncies, tests, analítiques i teràpies naturals.

A la Farmàcia Pallarès ens trobaràs sempre al teu servei. Perquè som farmacèutics de vocació.

L’EQUIP

MÍRIAM MARTÍN PALLARÈS
MÍRIAM MARTÍN PALLARÈSFarmacèutica titular
Gestió de compres

Atenció farmacèutica

Especialista en cosmètica I Producte natural

PATRICIA ALVAREZ FORNELL
PATRICIA ALVAREZ FORNELLauxiliar
Atenció farmacèutica
ANABEL TORRES FERNÀNDEZ
ANABEL TORRES FERNÀNDEZFarmacèutica
Elaboració de fórmules magistrals

Especialista en dietètica i nutrició

Atenció farmacèutica

Ortopèdia

MAITE ALIER DE VERA
MAITE ALIER DE VERATècnica en farmàcia
Tècnic en farmàcia

Quiromassatgista (massatge terapèutic i estètic)

Especialista en teràpies naturals

Preparació SPD ( sistema personalitzar de dosificació )

Primers auxilis

L’equip de la Farmàcia Pallarès ofereix xerrades i tallers per promoure hàbits saludables i millorar la salut de les persones, i ho fem de manera presencial i també online.

Consulta l’agenda