Els millors regals per aquest Nadal

Quan s’apropen aquestes dates ens fem la mateixa pregunta constantment, “que puc regalar?”. Sabem que la recerca del regal perfecte és complicada, així que si encara no saps que comprar, a la Farmàcia Pallarès pots trobar alguns detalls per posar sota l’arbre aquest Nadal.

Pels que els hi agrada cuidar-se

Regalar bellesa i cura personal mai és una mala idea i a la nostra farmàcia pots trobar un munt de cremes per hidratar, reafirmar i cuidar el rostre.

Pels més “ecofriendly”

A poc a poc anem substituint el plàstic per altres materials molt més sostenibles, com els raspalls de dents. A la Farmàcia Pallarès pots trobar raspalls de dents de bambú 100% biodegradables que es convertiran en el regal perfecte.

Vine a la Farmàcia Pallarès i descobreix tots els nostres productes.

Aquest any regala salut!

HORARI

De dilluns a divendres 9 a 14h i 15:15 a 20h
Dissabtes 9 a 14h

93 753 08 03

626 685 959