Pla detox: desintoxica el teu cos dels excessos de l’estiu i les vacances

Els xiringuitos, les barbacoes en família i els còctels al vespre passen factura al setembre, i encara que són divertits i a vegades necessaris, no deixen de ser excessos que carreguen el nostre organisme i a la llarga, ens fa sentir inflades i molestes. El cos ens demana descans.

La tornada a la rutina i al despertador a les 7 del matí, mes el fet de sentir-nos inflades i aquells quilos de més que hem agafat a l’estiu fa que la volta costi una miqueta mes. Quan eliminem les toxines, s’enforteix el sistema immunitari, millora el sistema digestiu, es rehidrata la pell i inclús dormim millor.

A continuació us donem alguns consells per desintoxicar el cos dels excessos de les vacances i començar un estil de vida saludable.

Beure (molta) aigua

Només d’aquesta manera aconseguirem que els nostres òrgans eliminin toxines. És recomanable beure dos litres d’aigua diària inclús a l’aixecar-se prendre un got d’aigua tíbia i restringir-la durant els menjars. Això si, entre hores i després de menjar, tota la que vulguis.

L’hora del te

Pots preparar un bon te a mig matí o a mitja tarda com a substitutiu de l’aigua i així, evitar inflar-te. Les millors opcions són el verd i el vermell, ja que són drenants.

Introdueix fibra als teus àpats

Recuperar l’equilibri de la flora intestinal és clau pel bon funcionament i durant l’estiu solem descuidar-ho. És vital reajustar-ho tot per a un trànsit òptim i la fibra en el menú és una gran aïllada. Procura que els teus àpats portin una bona quantitat de proteïnes i minerals i afegeix llegums i verdures per recuperar l’energia.

No t’oblidis de la fruita

Aprofita aquesta època de l’any per preparar-te una deliciosa macedònia incorporant les teves fruites preferides.

Fes exercici

El setembre és una bona època per començar a establir una rutina i començar a incorporar l’esport al teu dia a dia. Els experts en detox recomanen ioga, pilates o qualsevol exercici físic que no comporti massa impacte.

HORARI

De dilluns a divendres 9 a 14h i 15:15 a 20h
Dissabtes 9 a 14h

93 753 08 03

626 685 959