Coneixes el teu tipus el pell?

Suavitat, frescor i vitalitat són alguns dels principals beneficis que s’obtenen quan ens apliquem la crema hidratant de manera diària. Ets constant?

La pell és l’òrgan més gran del cos i per això hem de saber cuidar-la correctament, ja que és la que ens protegeix dels agents externs com el fred, el sol o el vent, ens fa de barrera contra possibles infeccions o ens regula la temperatura corporal. És per això que mantenir una pell sana i hidratada és, no només una qüestió d’estètica, sinó també de salut.

A l’estiu passem més estona a l’aire lliure, anem a la platja, a la piscina… mentrestant la nostra pell pateix per les altes temperatures, l’exposició al sol, la sequedat de l’aire condicionat o els productes químics de la piscina. Totes aquestes circumstàncies ens provoquen una major pèrdua d’aigua, sequedat, irritació i acceleració de l’envelliment cutani.

A continuació, us expliquem com cuidar-vos segons el vostre tipus de pell:

Pell seca

Les pells seques s’esquerden i s’irriten amb molta facilitat per això és molt important mantenir una hidratació constant i adequada. No ens podem conformar amb una crema hidratant a l’ús, sinó que hem de trobar una que retingui l’aigua habitual de la pell i ens torni aquesta vitalitat.

Pell grassa

Al contrari que la pell seca, trobem la pell grassa. Tanmateix, aquesta necessita la mateixa hidratació o més, aplicant sempre productes en formats lleugers com gels o fluids per afavorir la hidratació, però també la matisació. També és recomanable realitzar peelings sovint per a evitar l’aparició d’imperfeccions i granets.

Pell mixta

Les pells mixtes són les més habituals avui en dia. Aquest tipus de pell ha de ser tractada amb productes “oil free” i lleugers amb actius hidratants i desintoxicants que eliminin les impureses i regulin la grassa sense ressecar la pell.

A la Farmàcia Pallarès t’ajudem a escollir el producte que millor s’adequa a la teva pell.

 

HORARI

De dilluns a divendres 9 a 14h i 15:15 a 20h
Dissabtes 9 a 14h

93 753 08 03

626 685 959