Què és un pla detox?

Fer un detox és netejar l’organisme a través d’una alimentació sana i equilibrada que ajuda a eliminar les toxines. Aquestes toxines poden entrar al nostre organisme a través de l’aire, els aliments, l’aigua o la pell. Amb el detox ajudem a treballar millor els nostres òrgans. Es tracta d’ajudar la depuració que ells mateixos realitzen cada dia.

Les toxines entren al nostre cos de forma permanent a través del menjar, la beguda o l’aire. El nostre organisme està preparat per eliminar-les a través del ronyó, del fetge i de la pell però la velocitat i la quantitat de toxines que ingerim fa que aquests mecanismes no siguin suficients i aleshores s’acumulen i aquesta acumulació de toxines té molts efectes negatius per l’organisme: mals de cap, cansament, falta d’energia, baixada de defenses…

Hi ha diferents mecanismes per eliminar toxines:

1. Deixar de prendre toxines amb una dieta detox.

2. Reforçant amb vitamines i enzimes els processos naturals de desintoxicació.

3. Donant un descans al nostre organisme, per exemple, evitant les digestions pesades.

4. Evitant aliments que causen certes intoleràncies.

A la Farmàcia Pallarès tenim diferents tractaments detox per poder fer una dieta sana, equilibrada i lliure de toxines.

HORARI

De dilluns a divendres 9 a 14h i 15:15 a 20h
Dissabtes 9 a 14h

93 753 08 03

626 685 959