Consells per evitar l’al·lèrgia primaveral

Per a moltes persones amb l’arribada de la primavera i arriben també les al·lèrgies primaverals. No hi ha cap remei màgic que evitin els efectes d’aquest tipus d’al·lèrgia, però si que podem incorporar alguns hàbits que en poden minimitzar les conseqüències.

Us expliquem alguns consells senzills que podreu aplicar dia a dia:

1. Evitar anar a la natura els dies de sol i vent

El vent escampa el pol·len i el sol fa el dia més sec i menys humit. Aquesta combinació promou l’al·lèrgia primaveral.

2. Espolsar i evitar la pols a casa

Mantes, coixins i llençols, per exemple, són materials que solen acumular pols i àcars que poden agreujar l’al·lèrgia. És convenient espolsar-los amb freqüència.

3. Utilitzar l’assecadora

Encara que faci bon temps i la roba s’assequi bé a l’exterior estarem exposant la roba a les partícul·les de pol·len. Per evitar-ho podem utilitzar l’assecadora de roba.

4. Les mascotes, fora de les habitacions

Els animals de companyia, per més nets que estiguin, poden portar partícules com el pol·len adherides. Per evitar-ho recomanem evitar que entrin a les habitacions on dormim.

5. Les ulleres de sol

A més de protegir-nos els ulls, les ulleres de sol minimitzen el contacte directe de les partícul·les en suspensió amb els ulls. Amb les ulleres de sol evitem un important focus d’al·lèrgies.

6. La mascareta

L’ús de la mascareta és obligatori, com ja sabem, per evitar el contagi de la COVID-19. Però, a més, ajuda a protegir-nos del pol·len i de les partícul·les en suspensió que poden promoure al·lèrgies.

Com veieu, 6 consells que poden ajudar-nos a gaudir de la primavera sense les molèsties de l’al·lèrgia.

HORARI

De dilluns a divendres 9 a 14h i 15:15 a 20h
Dissabtes 9 a 14h

93 753 08 03

626 685 959