Avantatges de les formulació magistral

La formulació magistral presenta moltes avantatges tot i ser una pràctica en retrocés. Aquesta és una tasca que requereix molt coneixements, perícia i temps, ja que cada fórmula té un tractament personal i artesanal. Per això és important explicar les avantatges de les formulacions. I les podem resumir en tres:

  • Permet personalitzar i individualitzar cada tractament

    La formulació magistral permet, per una banda, l’adaptació precisa de les dosis requerides i, per altra banda, el disseny individualitzat de la forma farmacèutica que millor s’adapti a les necessitats del pacient.

  • Facilita l’aplicació d’un tractament flexible

    Assegura una major eficàcia terapèutica, permetent l’adaptació amb precisió de la dosis dels principis actius.

  • Criteris exclusivament científics.

    La formulació no es regeix per principis econòmics. La formació rebuda pels farmacèutics és excel·lent tenint en compte els importants avenços aconseguits en el desenvolupament de metodologies específiques en aquest camp als darrers anys.

A la Farmàcia Pallarès elaborem fórmules magistrals des del 1837, essent una referència al sector en tota la comarca del Maresme. Consulta’ns si necessites més informació.

HORARI

De dilluns a divendres 9 a 14h i 15:15 a 20h
Dissabtes 9 a 14h

93 753 08 03

626 685 959